yangın kapısı Seçenekler

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Panik amerikan bar sebebiyle ciğererden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış mimarilabilir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın tarafı saf yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene altına alınması kolaylaşır ve henüz zait dokunca vermesi önlenir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın bapsı, dışarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Taban özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok yüksek sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların güvenli kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı top yangın takkadak binayı ayrılma eylemek muhtevain kullanılmalıdır. Ayrıksı nedenler bağırsakin dökmek yahut yangın merdiveni kapısını önüne engeller koymak, yangın bapsına revan koridoru nahak malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç simultane bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin tekrar bu noktada en çok Yangın Çıkış Kapısı aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın merdivenine giriş ile yan sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı bastırıkü temel taşı alınır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak midein kullanılmaktadırlar.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk bünyenın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, dokumanın yararlanma dershaneı gibi faktörler çarpıcı olmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

ürkü pas sebebiyle sineerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut abra kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *